Felújított garzon lakás kiadó - Budapest II. kerület

Felújított garzon lakás kiadó

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda II. kerületének frekventált részén a Császár-Komjádi uszoda mögött található ez az ingatlan. Tömegközlekedése kiváló, mely az újonnan elkészült budai fonódó villamoshálózatnak is köszönhető. A 4-6-os villamos megállója kényelmes sétával 10 perc alatt elérhető, ahonnan percek alatt juthatunk el a Széll Kálmán térre, vagy a pesti belvárosba. Karnyújtásnyira a MAMMUT bevásárlóközpont, ahol minden megtalálható a mindennapi ügyintézéshez, bevásárláshoz, valamint a szórakozási és kikapcsolódási lehetőségek is adottak. A Margit-sziget közelsége kiváló sportolási és feltöltődési lehetőségeket kínál.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, földszint + 3 emeletes társasház lépcsőháza rendezett, jól karbantartott. A társasház 12 lakásos.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A 24 nm-es lakás a földszinten található, mely egy szobával, WC-s fürdővel és konyhával rendelkezik. A konyha minőségi gépekkel berendezett, sütő, mosogatógép, szagelszívó és kerámialapos tűzhely is rendelkezésre áll. A lakás a belső udvarra néz, amely tetszés szerint alkalmas lehet pihenőkert kialakítására vagy kertészkedésre is. A bejárat előtti terület biztonsági ráccsal ellátott. A lakás 2 éve teljes körűen felújításra került, új víz-, gáz-, villanyvezetékek, továbbá acélkeretes biztonsági ajtó és háromrétegű hő- és hangszigetelt ablak került beépítésre. A belmagasságnak köszönhetően igény szerint galériázható. Kiváló első otthonnak vagy akár befektetésnek is.

LAKÁS MÉRETEI:
- szoba: 12,9 nm
- konyha: 4,8 nm
- fürdő+WC: 2,9 nm
- előtér: 3,5 nm
Belmagasság: 3,6 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A lakás gázkonvektoros fűtésű, az előtérben pedig elhelyezésre került egy elektromos radiátor is. Új nyílászárók, biztonsági ajtó.

KÖLTSÉGEK:
- Közös költség: 8.500 Ft, mely tartalmazza a víz-, szemétszállítás-, lépcsőház-takarítás-, és világítás díját. Egyéb díjak a mért fogyasztás alapján fizetendőek.

PARKOLÁS:
A parkolásra a ház előtti utcán, közterületen nyílik lehetőség. Az övezet fizetős.