Erkélyes luxus garzon alacsony rezsivel kiadó - Budapest

Új Teljesen Bútorozott Alacsony Rezsivel a Budapest XI. kerületében, a népszerű Kondorosi Lakóparkban található 36m2 es első emeleti, erkélyes, csendes, világos, kertre néző amerikai konyhás és hálófülkés teljesen bútorozott garzonlakás mélygarázzsal hosszútávra igényes bérlőnek kiadó és azonnal költözhető.
A lakás elsősorban pároknak kiadó Kizárólag teremgarázzsal együtt kiadó.
A lakás 20 cm-es hőszigetelést kapott ezért Csendes, Rezsije Alacsony, trendi konyhával és alacsony fogyasztású gépekkel (mosogatógép, hűtő, kerámialapos sütő, fürdőkád) felszerelt.
A lakás biztonsági ajtóval szerelt a lakópark zárt és 24 órás biztonsági szolgálat gondoskodik az ott élők nyugalmáról.
A lakás minimum egy évre azonnali beköltözéssel bérelhető. Havi bérleti díja 135.000 Ft kéthavi kaucióval.
A lakáshoz tartozó nagyméretű teremgarázs irányára : 20.000 Ft. A lakás külön mérőórákkal rendelkezik és rezsije várhatóan 10e Ft a fogyasztás függvényében.

A lakás előzetes telefonos bejelentkezést követően egy alkalommal a Tulajdonossal tekinthető meg:
Augusztus 2-án szerdán du. 17.30-20.00 között

Kölcsönös bérleti szándék esetén egy havi bérleti díjnak megfelelő összegű előleg fizetendő készpénzben a helyszínen, majd 10 napon belül szerződéskötés és közjegyzői nyilatkozat tétele kötelező.

A Kondorosi Lakónegyed fejlett infrastruktúrával rendelkezik, hiszen a környéken iskola, óvoda, ALDI, uszoda stranddal, Savoya Park, játszótér, benzinkút, templom egyaránt megtalálható.
A városközpont és az M7, M1, M5 autópályák egyaránt könnyen elérhetőek.
Itt közlekedik a 18-as, a 41-es és a 47-es villamos mellett a 114-es, 213-as és a 214-es jelzésű autóbusz, a közelben fut a városból kivezető Egér út és néhány percnyire található a Lágymányosi-híd. Az itt élők számára a 4-es metró megvalósulásával amely tömegközlekedéssel 5 perc alatt elérhető - a város legtávolabbi pontjai is könnyen és gyorsan elérhetővé váltak.