Kertkapcsolatos luxus garzon alacsony rezsivel kiadó

Budapest XI. kerületében, a népszerű Kondorosi lakóparkban teljesen Új 40m2 es csendes, amerikai konyhás, külön hálószobás és nagyteraszos (12m2) valamint kertkapcsolatos(!) klímás lakás keresi igényes bérlőjét nagyméretű teremgarázzsal és tárolóval.

A lakás minimum egy évre November 1 beköltözéssel bérelhető havi bérleti díj 145000 ft kéthavi kaucióval és 4000 ft a 2,5m2 es nagy belmagasságú tároló havi díja.
A teremgarázs ami alkalmas akár 1 autó és 1 motor tárolására is havi 18000 ft irányáron kiadó.
A lakás rezsije alacsony havi 8000 ft plusz külön mérőórással elszámolással fogyasztás függvényében.
A lakás bútorozott ( ülőgarnitúra opcionális) sok pakolási lehetőséggel-faltól falig beépített szekrénnyel, teljesen új trendi gépesített konyhával és alacsony fogyasztású gépekkel (mosogatógép, hűtő, mikro, kerámialapos sütő, mosógép, zuhanykabin) felszerelt. A lakáshoz terasz és füves előkert automata öntözőrendszerrel tartozik és mindenhol alacsony fogyasztású LED világítás teszi hangulatossá az otthont.A lakás biztonsági ajtóval szerelt a lakópark zárt és 24 órás biztonsági szolgálat gondoskodik az ott élők nyugalmáról riasztó igény szerint könnyen megoldható.

 A terület kiemelkedően fejlett infrastruktúrával rendelkezik, hiszen a környéken iskola, óvoda, élelmiszer-áruház, uszoda, játszótér, benzinkút, templom egyaránt megtalálható.

A Kondorosi Lakónegyed megközelíthetősége rendkívül kedvező, hiszen erre közlekedik a 18-as, a 41-es és a 47-es villamos mellett a 114-es, 213-as és a 214-es jelzésű autóbusz, a közelben fut a városból kivezető Egér út és néhány percnyire található a Lágymányosi-híd. Az itt élők számára a 4-es metró megvalósulásával amely tömegközlekedéssel 5 perc alatt elérhető - a város legtávolabbi pontjai is könnyen és gyorsan elérhetővé váltak.