Kiadó lakás madárcsicsergős, panorámás, csendes zöld környezetben

Kiadó lakás madárcsicsergős, panorámás, csendes zöld környezetben

 Egyedi kialakítás, különleges részletek, felújított, panorámás ékszerdoboz!
A II. kerület Rózsadombon, Endrődi Sándor utcában kiadó, egy átgondoltan, harmonikusan Felújított, Különleges belső térrel és fényviszonyokkal rendelkező, első emeleti nappali + 2 hálószobás, étkezős, ablakos konyhás és ablakos fürdőszobás, 2 teraszos, déli fekvésű világos 70 m2-es lakás.

A lakás elrendezése nagyszerű: a szobák különnyílóak, Kellemes, hajnali madárdalos a hálószoba, a nappali Nagy Méretű, déli fekvése miatt egész nap Fényben Úszik. Az ablakos, világos konyha új beépített konyhabútorral, gépekkel rendelkezik (új kombinált hűtő, mosogatógép, mikro, kávéfőző, gáztűzhely). A lakásban a konyha mellett étkező is található, mely összenyitható a nagyméretű nappalival. Különlegessége a lakásnak, hogy ablakos a fürdőszoba és a toalett, melyek külön helyiségben találhatóak. Mindkettő világos, új burkolattal. A fürdő kényelmes új fürdőkáddal és új keskeny mosógéppel felszerelt.

Frissen festett helyiségek, teljesen új burkolatok (parketta, padlólap, csempe) harmonikus színek, szép terek, felújított részletek! Itt minden készen áll arra, hogy igazi otthonra találjon!

 Déli fekvésének, nagy ablakainak és ideális belmagasságának köszönhetően a lakás egész nap Derűs, Világos. A konyha északi, a fürdő nyugati tájolású. Gyönyörű Napfényes, REMEK Panorámával. A nappaliból és a hálókból a János hegyre és a budai hegyekre van kilátás.
Az étkező, a konyha és a fürdő új műanyag nyílászárókat kapott. A bejárati ajtó 12 ponton záródó biztonsági, hőszigetelt ajtó.
A lakás akár a jelenlegi bútorokkal, vagy igény esetén bútorozatlanul is kiadó.
A lakás egy kilenc lakásos társasházban található, kedves, csendes szomszédokkal.

A ház a nyolcvanas években téglából, beton födémmel épült.
A környezet abszolút kertvárosi, rendkívül sok a zöldfelület. A házat az utcáról egy 60 m hosszú lejárón lehet megközelíteni, mely teljesen elszigeteli az amúgy sem forgalmas kis utca zajától.
Közlekedési kapcsolata kiváló, a háztól néhány percre található a 91, 291, 11 buszok megállója. Közvetlen közelben a Rózsakert bevásárlóközpont (Spar, dm, posta), óvodák, iskolák, gyógyszertárak, orvosi rendelő található. A Westend busszal 15 perc, a Mamut szintén 10-15 perc alatt megközelíthető. Kikapcsolódás szempontjából ideális a közelben található Vérhalom tér (játszótér, focipálya, rekortán futópálya).

Kedvezőek és kiszámíthatóak a fenntartási költségek: A közös költség 12 000 ft/hó, a víz, gáz és az áram fogyasztástól függ, a lakás saját mérőkkel rendelkezik.
Parkolás az utcán ingyenes, vagy zárt kertben a ház mellett. Távirányítós kapuval, kaputelefonnal felszerelt bejáratok.

Olyan igényes jövendő bérlőt keresünk, aki értékeli a szépet, a harmonikus, élhető élettereket, a nagyszerű panorámát és a kiváló elhelyezkedést. Ha nem szeretne felújítással bajlódni, ha élvezni kívánja a lakás által nyújtott előnyöket, és azt, hogy ezzel a lakással mindent készen megkap, akkor megtalálta álmai otthonát!