Győr belvárosi 57 nm-es kiadó lakás a Bisinger sétányon

Győr központjában, a Bisinger sétányon hosszútávra kiadó egy II. emeleti 2 (külön bejáratú) szobás, teljesen frissen felújított egyedi fűtésű (kombi kondenzációs kazán) téglalakás, önmagára és környezetére rendkívül igényes, megbízható nem dohányzó bérlő részére.
A lakás egy 18 nm-es és egy 12 nm-es szobából, 12 nm-es konyhából, 4 nm-es fürdőszobából, külön WC-ből és háztartási helységből, nagy előtérből áll, pincerésszel. A lakás max. 3 fő részére kiadó.
Gardrób szekrénnyel ill. a képeken látható új bútorzattal felszerelt (konyhabútor, étkező garnitúra, komódok, babzsák, előszoba szekrények). Igény esetén tovább is bútorozható pl. ágyakkal!
A szobák ablaka a vasútra néz, friss nyílászáró csere révén nincs zajhatás! A lakásban teljes vízvezeték hálózat, fűtés rendszer és villanyvezeték csere történt, a födém 20-25 cm-es üveggyapot szigetelést kapott, az ablakok 3 réteggel lettek üvegeztetve, így rendkívül energiatakarékos, a falak 50 cm vastagok! A lépcsőház régi, olyan amilyen (ezt ellensúlyozza a belvárosi lét), de a lakás bejáratától kifogástalanul esztétikus környezetbe léphetünk!
Bérleti díj 113.000 Ft + rezsi / hó és 200 ezer Ft kaució szükséges.
Közös költség 8.000 Ft, erkély, terasz nincs!