Belvárosi 71m2-es szép lakás berendezve vagy üresen kiadó

Berendezve vagy üresen Debrecen belvárosában a Széchenyi utca 42. szám alatt a busz végállomás és a Táblabíróság között kiadó egy 71m2-es első emeleti tágas gyönyörűen felújított téglalakás. Új legmodernebb konvektorok, fürdőkád stb. Az épület maximálisan hő és zaj szigetelve van, így alacsony a rezsi költsége és az utcazaj és a szomszédok hangja sem hallatszik át. Az épület nagy saját udvari ingyenes parkolóval rendelkezik. Az ingatlan teljesen fel van újítva, két méterenként konnektorok vannak felszerelve. A lakásban fürdőszoba, spájz, étkező, 1 nagyszoba, 2 kis szoba folyosó és előszoba van. Az épület a legmagasabb biztonsági szinttel van ellátva: ajtó vasalva, hevederzárak, biztonsági kulcsok, rácsok stb. A lakást igényes zárt lépcsőházon át lehet megközelíteni. Kaució: 2havi bérleti díj.

Füredi úton klímás stúdió lakás hosszú távra kiadó

Debrecenben, a Füredi úton, teljesen felújított, modern, egyedi gázfűtéses (konvektoros), klímás stúdió lakás hosszú távra kiadó a Bem tértől 1 percre. Bérleti díj: 75.000,-Ft/hó+2 hónap kaució.
Telefon: +36 70 624 4283
További lakások a net-home.hu weboldalon.

Budapest III. kerületben új építésű stúdió lakás kiadó

Budapest III. kerület Pacsirtamező utcában új építésű társasház VII. emeletén kiadó 35 nm-es, 1 szobás, bútorozatlan, részben gépesített ( mosógép nincs) lakás. Alacsony fenntartási költségekkel bír, közös költsége 6.500 forint/hó.

Utcai tájolású, világos, jó elosztású. A kerület közkedvelt részén található, Duna part 5-10 perc alatt elérhető illetve a közelben számos más kikapcsolódási lehetőség is található. Közlekedése kiváló a 17-es,19-es,41-es villamos valamint a 9-es és 109-es busz pár perc alatt elérhető. December 17-től költözhető. Elhelyezkedése és elosztása miatt ideális egy főnek vagy egy párnak. Érdemes megnézni.

Bérleti díj: 110.000 forint/hó

Igényes albérlet kiadó számlásan

Gazdagrét egyik legelőkelőbb utcájában, a Torbágy utcában március 1-től hosszú távra, számlásan, kiadó egy 1,5 szobás, csaknem teljesen berendezett, szépen felújított, otthonos kis lakás. Szobái különnyílóak, külön étkezője is van, a fürdőszoba tusolós.
A lakóközösség csendes, igényes, megbízható emberekből áll. A lépcsőház tiszta, szépen karban tartott, befelé és kifelé is kártyával nyíló kapuval van ellátva.
A környék rendezett, nagyon kellemes klímájú, parkos, fákkal ölelt. A közelben minden megtalálható (még egy igényes futópálya outdoor fittness gépekkel is).
Tömegközlekedése kiváló! A 139-es busz gyakran jár, szinte a ház előtt áll meg, amivel a Széll Kálmán térre 20 perc alatt eljuthatunk, de a 4-es metro kelenföldi végállomását is elérhetjük 2-3 perc alatt.
A ház előtt nagy parkoló került kialakításra, így az autós parkolás is gyors, egyszerű és nem utolsó sorban díjmentes.
Miután a lakásban a jelenlegi albérlők laknak, megtekintése csak komoly érdeklődés esetén lehetséges!

Zuglói 2 szobás lakás hosszútávra kiadó - Budapest

Azonnal költözhető két szobás, 50 nm-es, II. emeleti, cirkófűtéses, napfényes, kelet-nyugati tájolású, alacsony rezsiköltségű, két erkélyes, részben bútorozott, kellemes, összkomfortos, ősfás parkra néző, Fogarasi úti tégla épületben lévő lakás. A szobák egymásból nyílnak! A konyha beépített bútoros, gáztűzhely sütővel, mikró, plusz asztal és székek. Hűtőt, mélyhűtőt tudok adni. Fürdőszobában kád van, a wc külön. Kisállattal is költözhető. Örs vezér tere 5 percre, belváros 25 percre tömegközlekedéssel. BGF, Metropolis egyetemek a közelben. Parkolás az utcán a ház előtt. Bérleti díj 115.000Ft. Két havi kaució szükséges.

Vár aljában exkluzív studió lakás kiadó - Budapest

A budai vár alatt, 200 m-re a Duna parttól, 500 m-re a Clark Ádám tértől, egy ugrásra az újraéledő, pezsgő várnegyedtől kínálom hosszú távú kiadásra ezt a stúdió lakást. A 26 nm2-es lakás felújított, vadonatúj gépekkel felszerelt, igényesen berendezett: design kanapé, perzsaszőnyeg, bőrszékek stb. Egy kis lakóközösségű csendes társasház földszintjén fekszik, közvetlen belső udvar kapcsolattal.
Fenntartásának költsége kifejezetten mérsékelt, a közös költség csupán 4.500 Ft, mely tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást, a rezsiköltsége pedig kb. 9.700 Ft.
Közlekedése kiváló, 2 percre a Duna parti villamos és 5 percre a Batthányi téri Metró.
Hosszútávra, minimum 1 évre kiadó, 2 havi kaucióval és 1 havi (120.000 Ft) bérleti díjjal.
Azonnal költözhető.

Számlaképes belvárosi stúdió jellegű apartman lakás kiadó

Kecskemét belvárosának szívében új építésű házban,stúdió jellegű apartman lakás hosszútávra kiadó! Az ingatlan bútorozatlan, rendkívül alacsony rezsiköltségű, azonnal költözhető, igény esetén a zárt udvari parkolás megoldható. Ha megtetszett az ingatlan hívjon bizalommal.

Kiadó stúdió lakás Hűvösvölgyben - Budapest

A 2. kerületben kiadó egy egyszobás + fürdős stúdió lakás.

Családi ház földszintjén, külön bejárattal, bútorozottan kiadó a lakás.
Akár azonnal költözhető.

Az ingatlan kertre néző, csendes.

Bérleti díj: 100.000.- (rezsivel)

Egy havi kaució szükséges.

Érdeklődni hétköznapokon 10 és 17 óra között lehet.
Tel.: 06307795815

Kiváló helyen, remek stúdió lakás kiadó - Budapest

Kiváló helyen, remek stúdió lakás kiadó. Teljesen felszerelt, gépesített 1 szobás, csendes kislakás, mely 2 fő számára nyújt kellemes otthont, kizárólag hosszútávra bérelve. Nem dohányzó bérlőket várunk, kisállatok nélkül.
Erzsébet krt. és Rákóczi út egyaránt 2 perc sétára, Blaha Lujza téren minden megvan, ami a mindennapokat kellemessé teszi: jó közlekedés, plaza, nyüzsgés...

Kiadó Luxus Stúdió Lakás

Pécs, egyetemváros és a belváros határán(egyetem 10 perc gyalog) kiadó igényes bérlőnek egy teljes körűen, frissen felújított, gépesített (mosógép, mosogatógép,hűtő, mikró, stb.) exkluzív módon, újonnan berendezett , I. emeleti, klímás, tégla-gázos 36nm-es stúdió lakás.( gázkonvektor vezeték nélküli programozható, digitális szobatermosztáttal működik)
Ön lehet az első bérlő!
Háziállat, dohányzás nem megengedett.
bérleti díj: 110e.Ft/hó+ két havi kaució
Tel: +36 20 9580-557, (angol nyelvű érdeklődés esetén:+36 20/354 3444)