Kiadó lakás Budapest

Kiadó lakás Budapest 13. kerület Xiii. ÚjlipÓtvÁrosban, a vígszínház utcában Liftes társasházban KiadÓ egy elsõ emeleti felÚjÍtott, 108nm-es, VilÁgos, 4 szobás (3 szoba külön nyílóak), Utcai, Dupla Komfortos. A lakás BÚtorozatlan, GÉpesÍtÉs NÉlkÜli, de igény szerint butorozva is bérelhetõ egyéni megállapodással. IrodÁnak is kiválóan Alkalmas. konyha alap felszereltséggel rendelkezik. Fûtése CirkÓ. Közös költség: 25eft. Felelõsséggel Állat hozható!bérleti díj: 180eft/hó+rezsi, min.1 évre bérelendõ, 2 havi kaució szükséges.

Kiadó gépesített, bútorozott téglalakás

Kiadó gépesített, bútorozott téglalakás Győr-Sziget, belváros közeli részén, 2010-ben épült társasházban, 52m2-es,melyhez tartozik egy 24,25m2 terasz, amerikai konyha, nappali +1 szobás, kiváló alaprajzi elrendezésű, rendkívül alacsony fenntartási költségű téglalakás, mélygarázzsal és tárolóval bútorozva és gépesítve,leinformálható bérlőnek ( egyedülállónak vagy párnak) hosszú távra kiadó. Tv, mosógép, hűtőszekrény, beépített mikrosütő, főzőlap, sütő, elszívó tartozékai az ingatlannak. Bérleti díj: 110.000.- Ft/hó + rezsi + 2 havi kaució Amennyiben Ön igényes lakást keres, akkor ez az ingatlan szerelem lesz első látásra...

Elsősorban diákoknak kiadó lakás

Elsősorban diákoknak kiadó lakás Jövő év februárjától kiadó egy 90 m2-es, harmadik emeleti, belvárosi lakás, Pécs sétáló utcájában kiadó. A lakás kétszintes: felső szinten egy dolgozószoba, hálószoba és zuhanyzó található, míg az alsó szinten egy konyha, nappali, fürdőszoba, előszoba és egy szoba helyezkedik el. A fürdőszoba, a konyha, és a fűtés-meleg víz rendszer most lett felújítva. Jól felszerelt, igényesen bútorozott, légkondicionált lakás. Nyári rezsije kb.: 15 000 Ft. Téli rezsije kb. 30 000 Ft. Bolt, buszmegálló, posta és az új könyvtár mindössze 3 perc alatt elérhető. Csendes és világos lakás, tartozik hozzá egy erkély, valamint garázs igény szerint bérelhető. Dohányzás megengedett, háziállat tartása azonban nem. Tv, Internet lehetőség adott. Elsősorban diákokat várunk bérlőként, minimum 1 éves szerződéssel. Kaució 2 hónap.

Flat for rent in Szeged, “Feketesas” street

Flat for rent in Szeged, “Feketesas” street. It is 80 square meters big, demanding, renovated. Flat with two separated rooms. One of the rooms is with a gallery. There is a big kitchen and dining room with equipment. The toilet is separated from the bathroom. There are a gas central heating and air-conditioner. Flat is right for one or two person or for the office.

Kiadó Földszintes lakás

Kiadó Földszintes lakás DUNAKESZIN a Madách Lakópark közelében földszintes 50 m2-es lakóterű nappalis + egy szobás, nagy teraszos, egyedi gáz cirkó fűtésű D.-i fekvésű társasházi lakás zárt parkolóval HÁZI KEDVENC NÉLKÜL (kutya, macska) hosszútávra (minimum egy év) rendszeretőknek 02.01.-től kiadó. Előszoba, konyha-nappali-terasz, zuhanyzó-WC, egy szoba, + saját parkoló. ÁR.: 70.000.-/hó + rezsi kettő hó kaució szükséges! ! !

Egyedi design a belvárosban kiadó lakás Aulich utcában - Budapest

Kiadó egy egyedi lakás a belvárosban , az egész ingatlan teljeskörűség egyedi módon felújított és berendezett, az ingatlan klimatizált . A közös költség 12.000Ft/hó

Budapest - Kiadó a 7.kerületben a Dohány utcában egy gyönyörű 22nm-es lakás

Kiadó a 7.kerületben a Dohány utcában egy 22 nm-es GYÖNYÖRŰEN felújított, berendezett lakás. Blaha Lujza tér, Astoria 5 percen belül, gyalogosan is megközelíthető, emiatt a közlekedése kiváló. 2-es Metró, 4-6-os villamos, 7-es buszcsalád, és számos más busz közlekedik a lakástól 5 percen belül. A lakás 22 nm-es, 3.emeleti, gyönyörűen felújított, teljes körűen berendezett, és gépesített. A lépcsőház rendezett, csendes. Rezsije nagyon alacsony, a téli hónapokban is maximum 15000 Ft. Közös költsége 5000 Ft, amely tartalmazza a vízdíjat is. Ideális egyedülállóknak, pároknak, diákoknak. Kisállat NEM AKADÁLY! Bérleti díj: 90000 Ft/hó + rezsi + kaució Bérlőink számára a megtekintés ingyenes. Hívjon bizalommal akár az esti órákban is.

Óbudán kiadó lakás - Budapest

Kiadó egy 49 nm-es 1.emeleti bútorozatlan 1.5 szobás lakás Óbudán a Gyógyszergyár utcában alacsony rezsivel(tömbfűtéses)Felújított,tehát azonnal költözhető.

SZÁMLÁS albérlet kiadó Budapest

SZÁMLÁS albérlet kiadó Budapest KIADÓ SZÁMLÁS albérlet Budán a Margit körúton a Mammut közelében. 1 szoba+ hall, külön konyha, kamra van. A lakás BÚTOROZOTT és GÉPESÍTETT. A közös költség: 17.000 Ft, a fűtést és vizet is tartalmazza, a lakás rezsije nagyon alacsony. A kilátás PANORÁMÁS, a lakás frissen festett. Hosszú távra kiadó (minimum egy év), 2 hó kaucióval és 1 hó bérleti díjjal költözhető. Elérhető vagyok 08:00-20:00 között, hétvégén is!

Kiadó Albérlet,új házban,2 szobás, 45nm,csendes, kertre nező 2 erkéllyel,

Két szobás, 45 nm-es otthonos lakásunk kiadó. Febr. 1-től költözhető. Új házban,Baross u 114-116, 2006-ben épült tégla lakás. Két különnyíló kis szoba van, az egyik 17nm a másik 6nm. Párnak vagy egyedülállónak ideális ez a szép lakás az elrendezése miatt, ezért vagy párnak vagy 1 személynek szeretnénk kiadni, minimum 6 hónapra. Rendes kedves szomszédok vannak, a folyosót is zárjuk, így csak az jöhet be akinek van kulcsa. Két erkély van egy 3,5nm és egy 7nm-es. A lakás nagyon csendes, az udvarra néz és nagyon szép világos, mert mindenhol ablak van még a fürdőszobának is van ablaka. Nagyon alacsony rezsivel. Fűteni szinte sose kell, mert olyan jó a szigetelés hogy mindig meleg van a lakásban. Közös költség: 9800Ft Rezsi: UPC Fiber Power 15 : 2500Ft, víz ,villany és fűtés fogyasztás szerint, mérőóra alapján (kb 8.000-15.000Ft/hó) Félig bútorozva kívánjuk kiadni, maradna az előszobában az a hatalmas szekrény, amelyben az összes cuccunk elfért. Természetesen a fürdőszobában a fürdőszoba bútor marad. A konyhában a konyhabútor az étkező asztal két székkel, a hűtő és mikro. A kisszobában a nagy beépített asztal. Gépiesített: mosógép, mikró, porszívó Nincs gáztűzhely a konyhában csak egy főzőlap. és egy kis sütő. Nagyon jó a közlekedés, 9-es busz itt áll meg vagy a 4-6-os villamos 8 perc gyalog. Szemben van a bolt. A ház kamerával megfigyelt, biztonságos akár éjszakai is hazajönni. A hazban lehet teremgarazst berelni ha kell. Dohányozni és állatot tartani nem lehet a lakásban. Hívjon bizalommal ha van további kérdése. Közvetítők ne hívjanak, köszönöm! Nekünk nagyon fontos, hogy kinek adjuk ki a lakást, megbízható-e, vigyáz-e a berendezésekre. Mivel mi így képekkel illusztrálva, leírással bemutattuk a lakást örömmel vennénk egy bemutatkozó leveletet a leendő bérlőtöl is, pl hol dolgozik, kivel koltozne, stb.. email címre, köszönöm.

Kiadó albérlet Budapest

Kiváló közlekedéssel kiadó egy két galériás,bútorozott,háztartási gépekkel egy garzon hosszú távra kizárólag nem dohányzó, egyedülálló személynek,esetleg egy párnak. Ha több,mint egy évre béreli akkor az illető előnyt élvez! Kéthavi kaukció szükséges amiből alku nincs.Háziállat nem vihető a lakásba! Külföldieknek nem kiadó. Kizárólag hivatalosan,ügyvéd előtt aláírt szerződéssel bérelhető és számlát is adok. Ingatlanosokkal nem tárgyalok! Az ingatlan február 1-től tekinthető meg,mert addig albérlők laknak benne! kérem csak olyanok hívjanak akik ennek a kritériumoknak megfelelnek,mert sok az érdeklődő! Kiadó albérlet Budapest

Igényes,5 szobás albérlet kiadó

Nagyerdő szélén,Campus mellett,135m2-es,2.emeleti,teljes körűen,igényesen felújított,bútorozott,gépesített,belső 2 szintes,nappali+4 szobás,2 fürdőszobás,klímás,2 erkélyes lakás,megbízható bérlőnek,hosszú távra kiadó.Bérleti díj:150 000ft/hó+rezsi+2 havi kaució

Albérlet Miskolcon egyetemhez közel kiadó

1.5 szobás erkélyes lakás kiadó Miskolcon február 1-töl egyetemhez közel a tapolcai elágazásnál egyetemista,vagy egyedülálló személy részére!1 havi kaució szükséges

2 szobás erkélyes albérlet kiadó

Szeged szívében, egy csodálatos, polgári stílusú, 3. emeleti lakás kiadó. A társasház liftes. A lakás 2 szobája külön nyílik, igényesen bútorozott, konvektoros fűtés adja a meleget. A Dugonics téren rengeteg étkező és szórakozó hely perceken belül elérhető.

Azonnal költözhető bútorozott albérlet kiadó

Azonnal költözhető bútorozott albérlet kiadó Sopronban a Jereván lakótelepen kiadó egy 50 m2-es, erkélyes, magasföldszinti, 2 szobás, bútorozott lakás. A lakás azonnal költözhető. Bérleti díj: 80.000.- forint/hó + rezsi, 3 havi kaució szükséges.

Kiadó Albérlet Budapest

Kiadó Albérlet Budapest Bérelni szeretnék 1+1 szobás lakást mind1 panel, vagy téglaépítésű. 1-2 emeleten Budapest 13ker-14ker-4ker-15ker- Legalább 2 évre.. A felujitandást arra értem hogy én benne lakom , fizetem a rezsit,de a havi bérleti dijat azt nem , ajánlatom hogy én teljesen felujitom festést,burkolást,köműves munkát, a ráforditott öszeg letelte kor természetesen fizetem a lakbért. A lakásban nem dohányzunk,van egy egyetemista fiam, és egy 8-dik osztályos fiam , és természetesen feleségem. Ha valakit érdekel a fent leirtakban lévő kerületekben kérem hívjanak telefonon.