45 nm-es albérlet kiadó Bp. XIII.ker.

Bp. XIII. ker. Gyöngyösi u. és Béke u. sarkán, a kertváros szélén, zöldövezetben, csendes, nyugodt, téglaépítésű házban hosszútávra (minimum 1 évre) 2013.11.01-től beköltözhetően kiadó, egy 45 m2-es, egy szobás (25m2-es), járólapos, padlószőnyeges, bútorozott, gépesített (mosógép, hűtő), gázkonvektoros, II. emeleti, csendes, világos, pár éve felújított lakás. A lakás rezsije alacsony, fogyasztásfüggő, mivel saját víz-, gáz-, villanyórával felszerelt! A közlekedés kiváló, a ház 300 méteres körzetében: 12-es villamos, 30-s, 20-s, 105-ös buszok. A ház előtti zöld terület szélén saját parkoló került kialakításra lakók részére!Albérleti díj: 50 e. Ft.+rezsi/hó, két havi kaució szükséges!

Albérlet kiadó Corvin Plázatól 2 pecre

Kiadó másfél szobás panel lakás. Jó állapotú ( festett, laminált parkettázott, hőszigetelt), a szobák külön nyílnak, bejárati ajtó biztonsági ráccsal felszerelt, erkélyes, szép utcai kilátással. Közel a Corvin Pláza, Corvin mozi. 5 perc sétára a kőrúttól (metró, villamos, buszok), éppen megújuló környéken. Állatbarátoknak közelben parkok, gyermekeseknek játszóterek. Jó parkolási feltételek.

Zuglóban albérlet kiadó

ét szobás lakás kiadó az Örsnél. Külön nyílnak a szobák. Wc külön. Spejz. Minden önálló mérővel rendelkezik, itt tényleg csak annyit kell fizetni amennyit a bérlő fogyaszt. Közösktg csak 7800 Ft.

Óbudán tusolós stúdiólakás jellegű albérlet kiadó! A rezsi fix!

III. kerületben 20 nm-s kisebb egy szobás, tusolós, mini konyhás albérleti lehetőség kiadó, hatodik emeleten, berendezve! Leginkább maximum kettő személynek ideális! 28.000 Ft a havi bérleti díja! A rezsi 27.000 Ft havonta! Kaució van!

XV. Rákospalotai útnál berendezett albérlet kiadó

50 nm-s egy szoba plusz hallos panel lakás albérletbe kiadó a XV. kerületen belül, a Rákospalotai útnál. Berendezett és még gépesítéssel is felszerelt, így lényegében megbeszélés szerint akár azonnal is be lehet költözni a lakásba! Bérleti díja 45.000 Ft havonta!

Füredi mellett, Zuglóban másfél szobás, gázfűtéses albérlet

XIV. kerületben 42 nm-s egy nagy és egy fél szobás, azaz másfél szobás, földszinti, berendezett, gázfűtéses, 50 ezer forintos bérleti díjjal rendelkező lakás kiadó Füredi mellett, a Fischer utcánál!

Albérlet a 16. kerületben

Frissen festett, újszerű lakás a Marcell utcában kiadó. Egy nagy konyha-nappali és egy nagy hálószoba (egybe nyílnak), plusz fürdő egy családi ház tetőterében. A lakás teljesen el van szeparálva, külön gázóra, külön villanyóra, külön bejárat. Parkolni az utcán ingyen lehet. Bolt 5 perc, busz 3 perc séta, jó a közlekedés, csendes az utca, kellemesek a szomszédok. Konyhabútor, szoba szekrény, villanytűzhely, hűtő van. Állat nem jöhet. Hosszú távra kedves, barátságos, megbízható bérlőket keresünk. A kertben 2 ház található, ez a lakás a hátsó ház tetőterében van. Az udvaron van egy kutyus.